Vízum do Číny

Pokud se chystáte do Číny budete potřebovat vízum.

Podklady, které budete předkládat na velvyslanectví ČLR: cestovní pas, kopie pasu, 1x fotografii, vyplněný formulář, kopie zpáteční letenky.

Vízum do Číny se uděluje na maximální dobu pobytu 90 dní.

Pro business vízum do Číny je potřeba ještě doložit zvací dopis od organizace, která jej může ověřit pravomocným orgánem v Číně.